Nőgyógyász álláslehetőségek | MediSafe

Nőgyógyász állás

A nőgyógyász állás lehetőségek kínálata évről, évre változik. Bár sok adat azt mutatja, hogy nőnek a betöltött orvosi pozíciók hazánkban, mégsem lehet kijelenteni, hogy a nőgyógyász állások helyzete meg lenne oldva, stabil lenne. A MediSafe orvos menedzser csapata elkötelezett amellett, hogy mindkét felet segítse, az egészségügyi szervezeteket, és az orvosokat egyszerre. Akár a szabad nőgyógyász állást szeretné feltölteni intézetében, akár Ön keres nőgyógyász álláslehetőséget, segítünk!
Nőgyógyász állás

Nőgyógyász álláslehetőségek 

A nőgyógyászok rendkívül fontos feladatot látnak el. A nőgyógyászati szűrővizsgálatok révén számos betegség - mint például a méhnyakrák-, korai stádiumban felismerhető és kezelhető, ami jelentősen javítja a gyógyulási esélyeket. A nőgyógyászok segítenek a nőknek megőrizni reproduktív egészségüket, kezelik a meddőséget, és támogatást nyújtanak a családtervezésben, a szülés teljes folyamatában is fontos szerepük van. Egy mondatban a nőgyógyászok munkája kritikus fontosságú a nők egészsége szempontjából. Fontos, hogy a megfelelő nőgyógyász álláslehetőségek legyenek biztosítva a számukra, hogy minél több nőnek, édesanyának, és utódaiknak tudjanak segíteni.

Ön is nőgyógyász állást keres, szeretné megtalálni a tökéletes munkakörülményeket? Nem szeretne adminisztrációval, szerződések átnézésével foglalkozni, hogy több ideje maradjon hivatására, pácienseire koncentrálni? A MediSafe orvosmenedzser csapata pontosan ezért alakult, hogy segítse a kiváló orvosok munkáját, elhelyezkedését, karrierjét! 
KAPOCSOLAT 

A nőgyógyász állások helyzete Magyarországon

A KSH adatai szerint 2022-re közel 20 százalékkal nőtt a Magyarországon dolgozó orvosok száma 2001-hez képest. Az adat emelkedést mutat, viszont együtt szemlélve azzal a ténnyel, hogy a magyarok közel 75 százaléka évente fordul orvoshoz, közel 40 százaléka pedig szakorvoshoz (index.hu, Rékassy Balázsegészségügyi szakértő, 2023), valamint azzal a megállapítással, hogy a magyarországi orvosok korfája rohamosan öregszik, kijelenthető: a magyarországi szakorvosi ellátás színvonala – több változó, de esetünkben a humánerőforrás oldal miatt – veszélyben van.

Állami és magán nőgyógyász állások

A szakorvosi ellátás esetében érdemes további elválasztást alkalmazni az állami szektor és a magánszektor között, azonban a páciensek szempontjából néhány szakma esetében jelentős az átfedés. Ilyen szakterület a nőgyógyászat is, ahol tapasztalataink szerint a betegek panasztól és kezeléstől függően váltogatnak az állami ellátás és a magánellátás lehetőségei között. Fontos tehát, hogy mindkét szektor megfelelő nőgyógyászati állást kínáljon a szakorvosoknak és olyan lehetőségeket, amik esetében az erőforrás szűkével küzdő szektor orvosai elérhetik a céljaikat.

A nőgyógyász állások legújabb kihívásai intézményeknek

A nőgyógyász állás esetében fontos a prevenció, a prevenciós módszerek ismerete: az évről évre növekvő mennyiségű nőgyógyászati betegszám csökkentése érdekében nem csak a kezelésre kell hangsúlyt fektetni, hanem a megelőzésre is. Ennek kulcsa, hogy a nőgyógyász állásban dolgozók időt és eszközt kapjanak a prevenciós tevékenység megvalósítására. A MediSafe a nőgyógyász állásajánlatok összeállításakor arra törekszik, hogy a velünk együttműködők erőforrásait ne terheljük túl. Kötelezettség nélküli megbízásaink olyan nőgyógyász állást biztosítanak az állami és a magánegészségügyben egyaránt, ahol a szakorvosok nem túlterheléssel találkoznak, hanem szakmai önmegvalósítással és jövőbe mutató, prevenciót figyelembe vevő szakmai munkával.

Nemcsak orvosoknak, egészségügyi szakembereknek, hanem intézményeknek, önkormányzatoknak, kórházaknak is segítünk megtalálni a megfelelő szakembereket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné a lehető legtöbbet kihozni a szabad nőgyógyász álláslehetőségekből! 
KAPOCSOLAT
 

Hírek, újdonságok

Tájékozódjon a legújabb és legfontosabb egészségügyi témákban.

További bejegyzések