Gyermekorvos álláslehetőség a MediSafenél

Gyermekorvos állás

A MediSafe szolgáltatásai között megkülönböztetett figyelmet fordít a gyermekorvos állásokra, hiszen tudjuk, hogy ez mennyire fontos, kiemelt terület. Amennyiben gyermekorvos állás érdekli, nézze meg Önnek szóló, rugalmas szolgáltatáscsomagunkat!
Gyermekorvos állás | MediSafe

Gyermekorvos állások a MediSafe Jóvoltából

A MediSafe alapvető tevékenysége az orvos menedzsment. Mit jelent ez? Orvosoknak segítünk, nemcsak munkát találni, hanem számos más területen is, annak érdekében, hogy Önnek csak a legfontosabbra, a gyógyításra, és a pihenésre kelljen koncentrálni. Gyermekorvos álláskeresésben is tudunk segíteni. Szakértő csapatunk segít Önnek is megtalálni a legjobb gyermekorvos állást, kezelni a különböző papírmunkákat, könyvelést, ezzel pedig rengeteg szabadidőt szabadít majd fel Önnek. Egy teljesen új szolgáltatást vezettünk be Magyarországon, ami egy nagyon hatékony külföldi mintán alapszik, és aminek a célja az orvosok támogatása. 
Amennyiben érdeklik a részletek, érdeklik aktuális gyermekorvos állásaink, kérdései vannak, keresse fel orvos támogató kollégáinkat az alábbi elérhetőségeinken.
ELÉRHETŐSÉGEINK 

Gyermekorvos állások Magyarországon

A gyermekorvosi ellátás a magyarországi egészségügy különösen érzékeny területét képzi. Legyen szó állami- vagy magánegészségügyi ellátásról, gyermekeink egészsége elsődleges fontosságú kell, hogy legyen. Ezért egyetlen gyermekorvos állás sem maradhat betöltetlenül, hiszen a gyermekorvosi ellátás esetében kardinális, hogy könnyen és gyorsan legyen elérhető háziorvos ellátásban, ügyeletben vagy kórházi szakellátásban. A gyermekorvos állások tényleg kiemelten fontosak, hiszen a gyermekorvosok már a születéstől kezdve, a bölcsődés, óvodás koron át, egészen nagyiskolás korig gondját viselik gyermekeinknek. Fontos, hogy az intézményekben is a megfelelő számú és felkészültségű gyermekorvos álljon rendelkezésre.

Gyermekorvos állások rugalmas időbeosztással

Amennyiben gyermekorvos állás érdekli, rugalmas időbeosztással, keressen fel minket. A Medisafe szolgáltatása megkülönböztetett figyelmet szentel annak, hogy az általunk működtetett háziorvosi praxisokban, a velünk együttműködő kórházakban, szakrendeléseken vagy magánegészségügyi szolgáltatóknál a lehető legtöbb, leghatékonyabban betölthető munkalehetőséget kínáljuk a gyermekorvosoknak. A GKI adatai szerint a 2023-as évre a gyermekorvosok leterheltsége közel kétszeresére növekedett – különösen az alapellátásban – de 10 megyében, több mint 100 kórházban történő munkánk tapasztalatai szerint nincs olyan földrajzi vagy ellátási terület, ahol ne lenne szükség támogatásra. Erre a szükségre reagálva állítottunk össze egy olyan ajánlatcsomagot, ami gyermekorvos állás ajánlatok mellett könnyebbé teszi a munkavégzést. A részletekhez kattintson az alábbi gombra.
Gyermekorvos állás rugalmas időbeosztással 
 

Üres gyermekorvos állás betöltése

A MediSafe szolgáltatásainak köszönhetően már az üres gyermekorvos állások betöltése sem lesz olyan nehéz feladat. Intézményeknek, illetve önkormányzatoknak is összeállítottunk egy csomagot, melynek segítségével, a közbenjárásunkkal könnyen kereshetnek orvosokat, illetve SOS helyzetekben is tudunk segíteni. Amennyiben van jelenleg betöltetlen gyermekorvos állás, keressen minket. Profi orvos támogató csapatunknak nagy gyakorlata van egészségügyi humán erőforrás kezelésében. Akkor is keressen minket, ha főállású orvosra, vagy ügyeleti biztosításra van szüksége!
RÉSZLETEK 
 

Hírek, újdonságok

Tájékozódjon a legújabb és legfontosabb egészségügyi témákban.

További bejegyzések