Ügyintézés orvosoknak: A MediSafe segít

Ügyintézés orvosoknak a MediSafe-nél

Hatósági ügyintézés, engedélyeztetési eljárások, diploma honosítás, EU-n belüli vagy kívüli országból, egészségügyi vállalkozás alapítás, könyvelési kérdések, egyéb backoffice szolgáltatás? A MediSafe csapata azért dolgozik, hogy biztosított legyen a teljes körű ügyintézés orvosoknak. Ismerje meg részletesen tevékenységünket!
Ügyintézés orvosoknak: A MediSafe segít

Egyszerű ügyintézés orvosoknak

A magyarországi egészségügyi rendszer bürokráciájában olyan, a célcsoport igényeire reagáló, személyre szabott szolgáltatásokat biztosítunk, amivel nagyban leegyszerűsödik az ügyintézés orvosoknak. Legyen szó hatósági ügyintézésről, engedélyeztetési eljárásokról (OKFŐ, NNGYK, ÁNTSZ), diploma honosításról EU-n belüli vagy kívüli országból, vállalkozás alapításról, könyvelésről, profi csapatunkra számíthat! A személyre szabott backoffice szogláltatásunkszolgáltatásunk célja, hogy leegyszerűsödjön a szakmával kapcsolatos ügyintézés orvosoknak. Hogy Önnek több ideje maradjon munkája, hivatás igazán fontos részére koncentrálni, és persze pihenni!
Profi ügyintézés orvosoknak, gördülékeny folyamatokkal?
Vegye fel velünk a kapcsolatot! 

MediSafe orvosmenedzsment: teljes körű ügyintézés orvosoknak

Egy orvosmenedzser célja, többek között az, hogy az ügyintézés orvosoknak többé ne rémálom, hanem csupán egy könnyen átlátható apróság. Egészségügyi dolgozóként, orvosként rengeteg feladat, és nem kis felelősség hárul nap, mint nap a szakemberekre. Mondhatni, egész nap másokért dolgoznak, életeket mentenek, vagy tesznek könnyebbé, gyógyítanak. Ön is azzal küzd, hogy nincsen elég szabadideje, hogy belemerüljön bizonyos mellékes feladatokba, szerződések olvasgatásába, rendelkezések böngészésébe? A MediSafe-nél az orvosmenedzsment szolgáltatás 5 pillérre épül, ezen ágak egyik csoportja ügyintézés orvosoknak. Profi csapatunk elvégzi Ön helyett a mellékes papírmunkát, az unalmas ügyintézési feladatokat, hogy Ön csakis a lényegre tudjon koncentrálni.

Ügyintézés orvosoknak: elérhető szolgáltatásaink

A MediSafe csapata igyekszik biztosítani minden szakmai támogatást ahhoz, hogy az ügyintézés orvosoknak a lehető legkényelmesebb, és legegyszerűbb legyen. Szolgáltatásaink között menedzseri, könyvelői, jogi, sőt szakfordítói támogatás is elérhető. Orvosi, egészségügyi területre szakosodott könyvelői csapatunk minden a vállalkozás indításával, fenntartásával kapcsolatos könyvelési feladatban segít, valamint a pénzügyi döntésekben is kérheti segítségüket. Az adó és egyéb jogszabály változásokat is folyamatosan nyomon követjük, naprakészek vagyunk a különböző dokumentációkkal, beadványok kitöltésével kapcsolatban is. Egészségügyi szakjogászunk többéves tapasztalata segít abban, hogy a jogi ügyintézés orvosoknak gördülékeny legyen. Személyre szabott backoffice szolgáltatásunkkal rengeteg időt, pénzt, és energiát spórolhat!

Hatósági engedélyeztetés, vállalkozási ügyintézés, kérelmek beadása, diploma honosítása, adózási, vagy könyvelési tanácsadás? Nálunk az ügyintézés orvosoknak nagyon gördülékenyen, szakszerűen történik! Teljes csapatunk azon dolgozik, hogy Önnek több szabadideje, valamint jövedelme legyen! 
Érdekel!
 

Hírek, újdonságok

Tájékozódjon a legújabb és legfontosabb egészségügyi témákban.

További bejegyzések